Svet fotografije 5: Pred tem in potem

24/10/2011, Author: misa, Categories: Fotograf, Nasveti, Svet fotografije, Zanimivosti

Vas zanima katera fotografija ženske je najbolj prodajana? Seveda se dobro prodajajo fotografije poslovnih žensk, žensk v klicnem centru in zadovoljnih mamic. Odgovor pa je tale fotografija:

obraz ženske v dveh obdobjih: leva polovica prikazuje mlad obraz brez gub, desna pa starejši obraz in prve gube
Fotografija prikazuje obraz ženske v dveh obdobjih: leva polovica prikazuje mlad obraz brez gub, desna pa starejši obraz in prve gube. Zakaj je ta fotografija tako iskana? Ker prikazuje nekaj v dveh fazah: pred tem in potem. Pred 20 leti ali pred plastično operacijo, važno je, da je ženska ista.

 

Fotografije povezane z kozmetiko
Fotografije povezane z kozmetiko in nego so zelo priljubljene – uporabljajo jih internetne strani z zdravim življenjskim slogom, kozmetični saloni, strežniki s popusti,… 

fotografije pokrajin v vseh letnih časih
Prav tako priljubljene so fotografije pokrajin v vseh letnih časih, mesta podnevi in ponoči, pred in po prenovi, … Pomembno je, da so fotografije posnete iz istega mesta. Te fotografije dobro prikazujejo minevanje časa.
Ilustracija pokrajine v različnih letnih časih

Seveda ni lahko posneti fotografijo enega objekta ali istega mesta v različnih letnih časih - pogostejše so ilustracije na to temo.

Fotografija pred in po jedi

Zelo privlačne so tudi slike hrane: pred in po peki, ali pred in po jedi.

 


Share and Enjoy


No Comments

Leave a comment