Ljubitelji dobre kuhinje!

20/10/2011, Author: misa, Categories: Natečaj, Prijatelji, Zanimivosti

Organiziramo fotografski natečaj, za katerega navdih smo dobili v članku 50 najboljšh zajtrkov.

Se tudi vi občasno razvajate z razkošnim zajtrkom, luksuznim kosilom, okusno večerjo ali malico? Če je temu tako, imate edinstveno priložnost, da sodelujete v našem fotografskem natečaju.

Trije avtorji najboljših fotografij, po izboru naših strokovnjakov, bodo nagrajeni z razgovorom objavljenim na našem blogu. Poleg tega bo najboljša fotografija, če bo seveda vsaj malo ustrezala našim standardom, objavljena na fotobanki Pixmac. Fotografija bo obdelana in dodana na fotobanko prednostno.

V primeru, da bo imel fotograf zmagovalnega posnetka zanimanje za objavo svojih fotografij (seveda tudi tistih brez hrane :) ), mu damo tudi v tem primeru prednostno ponudbo. Suma sumarum je to velika priložnost, za vse, ki radi fotografirate in si želite biti videni.

 


Ne bomo ocenjevali le kakovosti fotografije, ampak tudi obroka na fotografiji. Bolj kot se nam bodo ob fotografiji zacedile sline, več točk boste dobili.

Žirijo bodo sestavljali mojster kuhe, degustator, profesionalni fotograf in ena ženska (da bi se izognili sumu diskriminacije:)).

Fotografije nam lahko pošiljate do polnoči 31. decembra 2011 na misa@pixmac.si.

Zahvaljuje se vam slovenska ekipa fotobanke Pixmac!


Share and Enjoy


No Comments

Leave a comment