Dvojna ponudba za fotografe – nalagajte bolj enostavno in postanite bolj vidni!

08/10/2011, Author: misa, Categories: Fotograf, Nasveti, Novosti

Naložite svoje fotografije hitreje in lažje!
Imate portfelj s tisoči kakovostnih fotografij in vas je nalaganje na Pixmac do sedaj motilo? Ste zaradi tega razloga, na Pixmac naložili samo del svoje zbirke? Pri tem vam lahko pomagamo. Fotografije enostavno naložite preko FTP-ja na vaš Pixmac račun, ključne besede in naslove, morate imeti v metapodatkih (IPTC).
Sporočite nam prosim, ko boste naložili fotografije – mi poskrbimo za vse ostalo. Vaše fotografije avtomatsko obdelamo in ni vam jih potrebno ročno poslati v odobritev. V roku dneva ali dveh bodo objavljene na spletu za prodajo.
Naša ponudba je omejena – vaš e-mail pričakujemo do konca januarja 2012. Vendar, ko ste enkrat vpisani v program, lahko vedno prosite za nadaljnjo(novo) odobritev serije fotografij.

Bi radi poudarili svoje fotografije?
Pripravljamo novo posebno kategorijo fotografij, ki se bo uporabljala v promocijske namene fotobanke Pixmac. Fotografije bodo prikazane na domači spletni strani www.Pixmac.si. Če želite biti vključeni v to kategorijo, nam pošljite povezavo do mape Priljubljene, kjer bo 5% vaših najboljših (najbolje prodajanih) fotografij. Če bodo fotografije v skladu z našimi zahtevami, jih bomo z veseljem vključili v to kategorijo. Vi pa s tem dosežete večjo prepoznavnost vašega portfelja.

Rabite nasvet, kaj fotografirati, da bi se fotografije dobro prodajale?
Sledite naš Pixmac blog. Pišemo namige in nasvete, ki vam bodo pomagali do boljše prodaje vaših fotografij. Če imate fotografije in bi radi izvedeli njihov prodajni potencial, nam jih nekaj pošljite (ali nam pošljite povezavo na foto galerijo). Fotografije bomo analizirali in vam napisali, česa se je treba v prihodnje ogniti in obratno, kaj je na vaših fotografijah dobrega.
Za vprašanja nam pišite na misa@pixmac.si. Na vaša vprašanja odgovarjamo tudi na facebooku.


Share and Enjoy


No Comments

Leave a comment