Novi poslovni imenik grafičnih storitev

06/03/2012, Author: misa, Categories: Nasveti, Novosti, Pomoč

Pa je tu! Po več tednih testiranja in usklajevanja smo zagnali Poslovni imenik grafičnih storitev - novo storitev, ki olajša izvajanje novih grafičnih projektov.

Prodaja fotografij, vključno z njihovimi pravnimi dovoljenji za uporabo, je le del potreb naših strank. Večina strank, izvaja svoje projekte, ki so po svoji naravi preveč zapleteni in specializirani, da bi jih izdelal en sam dobavitelj. Zato mora stranka rešiti veliko vprašanj.

 

Kje najti kreativca, ki bo ustvaril glavno idejo za kampanjo? Kje dobiti fotografije za vizualno oglaševanje in kakšno velikost / ločljivost potrebujem? Kakšno tehnologijo uporabiti za tiskanje promocijskega materiala? Kateri tiskalnik je najboljši? Katera medijska agencija bo skrbela za distribucijo?

Da bi našim strankam čim bolj pomagali s to težko nalogo, objavljamo poslovni imenik grafičnih storitev, kjer lahko najdete kratke opise podjetij in stikov, ki vam pomagajo pri realizaciji grafičnih projektov.

Iščete lahko po kategorijah:

 

Prav tako lahko iščete glede na lokacijo, da najdete strokovnjake v vaši bližini.

Ne le kupci fotobanke Pixmac, ampak tudi drugi uporabniki, imajo možnost poiskati v imeniku grafičnih storitev strokovnjaka za svoje projekte.

Želite pridobiti nove stranke? Ne pozabite se brezplačno vpisati do imenika grafičnih storitev!


Share and Enjoy


No Comments

Leave a comment